Пресконференція на тему гендерної обумовленого насильства та захисту репродуктивного здоров'я жінки (трансляція завершена)

Перегляди: 487

У пресцентрі CBN проходить пресконференція «Об'єднані зусиллями проти гендерно обумовленого насильства та захисту репродуктивного здоров'я жінок на Кіровоградщині».

Під час зустрічі спікери обговорять актуальні питання гендерно обумовленого та сексуального насильства, а також стратегії захисту репродуктивного здоров'я жінок і надання комплексної допомоги постраждалим. Особливу увагу приділять роботі нових гінекологічних кабінетів безбар'єрного доступу в Кіровоградській області. Захід пройде за участі представників(ць) Українського Жіночого Фонду, БФ “Здоров'я жінки і планування сім'ї”, ГО “Олександрійський гендерний інформаційний центр”, Управління охорони здоров'я Кропивницької міської ради, КНП “Міський пологовий будинок з функціями перинатального центру II рівня» Кропивницької міської ради”, КНП «Міська лікарня швидкої медичної допомоги» Кропивницької міської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua