Пресконференція за результатами дослідження проблем водозабезпечення Бобринецької МТГ (трансляція завершена)

Перегляди: 647

На території Бобринецької МТГ Кіровоградської області головною проблемою є зменшення кількості водойм, замулення та забруднення річок. Також майже відсутні природні джерела питної води: серед двох розвіданих природних джерел води на території громади одне облаштовано й оздоблено. На якість води в водопровідній мережі міста Бобринець впливають замулення в місці забору та джерел у витоці р. Сугоклія, що зумовлене відсутністю труби, якою має здійснюватися скид вод для очищення річища річки, та обміління водойми.

Команда ГО «Флора» провела плідну роботу з розв’язання Бобринецької водної проблеми й в результаті, ми підготували дослідження з висновками та рекомендаціями. Метою дослідження стала розробка рекомендацій для диверсифікації джерел водозабезпечення жителів Бобринецької громади в умовах особливої вразливості заради збереження екологічного стану водойм та об’єктів водопостачання. Дослідження представляють у конференц-залі CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua