Проміжні результати реалізації проєкту «Допоможемо, підтримаємо, переможемо» (трансляція завершена)

Перегляди: 643

«Чистий Аркуш» - організація, яка займається протидією торгівлі людьми та різних форм експлуатації населення України, в межах країни та за її кордонами. У ГО «Чистий Аркуш» можна отримати спеціалізовану та загальну допомогу. Про це сьогодні, 27 лютого, під час пресконференції «Допоможемо, підтримаємо, переможемо» повідомив співзасновник організації Валентин Боровиков.

«Спеціалізовану допомогу можуть отримати люди, які постраждали від гендерного насильства та експлуатації. Експлуатація – це не виплата людині коштів на роботі, де вона виконувала свої обов’язки. Загальну допомогу можуть отримати внутрішньо переміщенні особи, які в наслідок війни втратили житло, роботу та особи з інвалідністю. Кожний випадок ми розглядаємо окремо. Надаємо психологічну, юридичну, медичну підтримку. Якщо людина має бажання займатися підприємницькою діяльністю, ми оплачуємо професійні курси»,- розповів Валентин Боровиков.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Зв'язатися з організацією можна за посиланням.