На війні з росією загинули воїни з трьох громад Кіровоградщини

Перегляди: 8995

У війні з росією загинули військовослужбовці Микола Коцюруба із Гайворонської громади, Олександр Настасенко із Заваллівської громади та Володимир Гуренко із Голованівської.

Про смерть Миколи Коцюруби повідомила Гайворонська міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Микола народився 14 грудня 1986 року у селі Савранське Одеської області. З 1993 року навчався у Пужайківській ЗОШ. Закінчивши 11 класів, одразу почав працювати.

У 2011 році Микола переїхав до села Байбузівка, де створив сім'ю. У 2015 році переїхав на Гайворонщину, в село Солгутове. У червні 2023 року вступив до лав ЗСУ. Пройшовши навчання у місті Кропивницькому, він вирушив на Донецький напрям, де боровся з ворогом у складі 47-ї окремої механізованої бригади «Маґура».

29 квітня 2024 року Микола загинув у районі населеного пункту Бердичі, Покровського району Донецької області.  Про точний час і дату зустрічі військового повідомлять пізніше.

file (19)

Микола Коцюруба

Про смерть Олександра Настасенка повідомила Заваллівська селищна рада у Facebook.

28 грудня 2022 року загинув мешканець селища Салькове, молодший сержант Олександр Настасенко 1974 року народження біля міста Бахмут Донецької області.

Сьогодні, 3 травня, військового зустріли живим коридором від в'їзду до селища Салькове по вулиці Європейській, вулиці Центральній та вулиці Пушкіна 11, де жив воїн. У суботу, 4 травня о 11 годині відбудеться панахида біля будинку військового.

О 12:00 годині, орієнтовно, біля Сальківського будинку культури відбудеться церемонія прощання, потім воїна проводять від будинку культури по вулицях Верховського, Центральної та Європейської до кладовища. file (18) Олександр Настасенко

Про смерть Володимира Гуренка повідомила Голованівська селищна рада у Facebook.

Народився Володимир Гуренко 13 лютого 1984 року в селі Красногірка Голованівського району Кіровоградської області. Навчався в Красногірській школі, вступив до Голованівського ПТУ № 38, де здобув професію тракториста.

Одружився та проживав з родиною у місті Нікополь Дніпропетровської області. 2 березня 2022 року добровольцем пішов захищати Україну від російських загарбників.

Служив командиром гранатометного відділення протитанкового взводу механізованого батальйону. 20 квітня 2022 року рідних сповістили, що солдат Володимир Гуренко офіційно визнаний зниклим безвісти.

В порядку передачі та репатриації тіл у лютому 2024 року тіло Володимира передали з тимчасово окупованих територій України. Військовий загинув 20 квітня 2022 року поблизу міста Волноваха Донецької області.

Про час і місце поховання воїна повідомлять додатково.

file (20) 

 Володимир Гуренко