Студенти ЦДУ створюють в укритті стінопис «Моя Україна» (фоторепортаж)

Перегляди: 886

У Центральноукраїнському державному університеті створюють художній розпис «Моя Україна» на стінах сховища.

Студенти факультету педагогіки, психології та мистецтв ЦДУ імені Винниченка разом з викладачами та випускниками факультету створюють художній розпис стін підземного коридору між корпусами, який зараз використовується як укриття. Допомагають також студенти-філологи. Художній розпис стін об’єднаний однією тематикою - «Моя Україна».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Студенти виконують проєкт під керівництвом доцентки кафедри мистецької освіти ЦДУ імені Володимира Винниченка Лариси Гарбузенко.

«Студенти використовували свої ескізи, тематика - ”Моя Україна”. У кожного вона своя, інколи хотілося скорегувати ескіз, та мені не вдавалося, у кожного своє бачення теми. Ми вирішили зробити таку картинну галерею в укритті, яке перебувало у пригніченому стані, як і Україна. Студенти кажуть, що це символічно, на стінах ми покажемо сьогоднішнє, а після перемоги, коли тут буде ремонт, будуть нові розписи», - прокоментувала Лариса Гарбузенко, доцентка кафедри мистецької освіти ЦДУ імені Володимира Винниченка.

Фото Ігоря Філіпенка, CBN.