У Кропивницькому Великдень відзначатимуть з дотриманням комендантської години

Перегляди: 586

Кропивничани відзначатимуть Великдень з дотриманням коменданської години, охочі зможуть долучитися до служби онлайн.

Про це повідомила Кропивницька міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про важливість безпеки наголосив секретар Кропивницької міської ради Олег Колюка під час засідання комісії з питань свободи совісті та діяльності релігійних організацій з питання підготовки до відзначення Воскресіння Христового, у четвер, 18 квітня.

За інформацією начальника управління транспорту та зв’язку міської ради Віктора Житника, громадський транспорт у Кропивницькому працюватиме на Великдень відповідно до режиму комендантської години: ранком 5 травня автобуси та тролейбуси розпочнуть роботу на одну годину раніше – із 5:00 і працюватимуть до 22:00. Графіки руху автобусів і тролейбусів будуть відкориговані з урахуванням збільшення пасажиропотоку.

Освітлення вулиць перед Великоднем буде вимкнене о 23:00 і включене о 5:00 ранку, щоб містяни мали можливість зручно дістатися до храмів та повернутися додому.

4 та 5 травня посиляться на території обласного центру і заходи безпеки. Екіпажі патрульної поліції, Національної поліції будуть наближені до місць проведення богослужінь та місць зібрання вірян.

Також Патрульна поліція перекриє рух транспорту по вулиці Арсенія Тарковського на відрізку між вулицями Преображенською і Покровською у Вербну неділю 28 квітня від 8:00 до 14:00, а у Великдень, 5 травня, із 6:00 по 12:00.

Також усі віряни під час заходів, що проводяться з обмеженнями, можуть долучитися онлайн.