Керівника обласної «екстренки» відсторонили на час розслідування смерті військового на Кіровоградщині

Перегляди: 359

Через смерть військовослужбовця, на час розслідування, керівника  «Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області» Олександра Ярошенка відсторонили.

Про це повідомила Кіровоградська обласна рада.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Голова Кіровоградської обласної ради Юрій Дрозд видав розпорядження «Про службове розслідування» стосовно генерального директора КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області Кіровоградської обласної ради» Олександра Ярошенка. 

Відсторонення, це реакція на подію, що сталася в селищі Смоліне Новоукраїнського району, де через ненадання вчасної медичної допомоги помер учасник бойових дій, тяжко поранений старший солдат Дмитро Заіка. 

Рідні померлого захисника звинувачують медиків у ненаданні оперативної медичної допомоги. 

На час проведення службового розслідування, з 22 квітня до 21 червня 2024 року, генерального директора КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області Кіровоградської обласної ради» Ярошенка Олександра Івановича відсторонили від посади. 

Нині виконання обов’язків генерального директора «Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області Кіровоградської обласної ради» поклали на заступника генерального директора з медичної роботи Тамару Беспалову.

Як повідомляло CBN, нещодавно помер військовий Дмитро Заіка зі Смоліного, його рідні стверджують, що до нього на виклик не приїхали медики.